Tillbaka

Semester i Tyskland

Vi vaknade på tisdagsmorgonen och frågade oss själva "vad ska vi göra på semestern"

 

Sagt och gjort så valde vi att åka till Tyskland och Rügen igen, grejen var väl bara den att det fanns bara platser på onsdagsmorgon färjan till Rügen och vi hade en bokad träning på tisdagskvällen......men men, det löser sig!

På några få timmar hann vi fixa hund vakt och packa. Packa i stor bilen och fara på hundträning i lilla bilen. Hem igen och så iväg!!!

 När vi checkar in i Helsingborg är det bara 30 min till avgång, bra timing!

Men vad glömmer vi hemma.... KAMERAN men det finns ju mobiler! Så det blir inte så många bilder tagna

 

Vi åker till Sellin, stranden är så kalas där! Eftersom bilen låter fan igen så ställer vi bilen och hyr cyklar så vi inte ska slita på bilen i onödan. Så vi cyklade några mil under de dagarna vi hade cykel. Vi cyklade till bageriet varje morgonen och köpet frukost, till affären och köpte lunch. Och en kväll vi cyklade till Binz och åt middag 8.5 km enkel riktning! Vi cyklade till shoping centret utanför Sellin nästan varje kväll.

 
Provad rodelbanan i Bergen Rügens huvudstad
 

 

Jennifer funderar på vad hon gett sig in på??

 

 

Det här har jag velat göra länge, sa Johan!

 

 

Kön var ganska lång 15-20 min fick man vänta innan det bar iväg. När dom kom tillbaka upp så sa dom bara vi kör igen!

Hastighets kameran visade som bäst för alla 3, 39 km/h, dagsrekordet var 43 km/h och banrekordet 45 km/h.

   

Jennifer på väg ner i banan

 

Marcus på väg upp till avstigningen.

Medans dom andra roade sig med rodel så gick jag på promenerade. Rodelbanan låg precis vid stadsskogen där det fanns massor av annat att göra. Det var som en djup ravin i skogen och där fanns en höghöjdsbana man kunde klättra upp. Sedan olika lång promenad rundor i bokskogen, vilken skog! Och massor av hundar och de flesta hade inte koppel och ingen reagerade på det, men en sak reagerade jag på "att man inte fick gå i skogen annat än på stigen" så var det över allt vi kom. Gå gärna i skogen men bara på stigen så får du en skön skogs upplevelse, vad vi är bort skämda med allemansrätten.

Ett utsiktstorn på höjden som man kunde gå upp i.

 
Så nu är vi hemma igen och Johan försöker fixa bilen så vi kommer iväg på Flatmästerskapet.

Tillbaka